News

Me date 30 Gusht 2018 Komuna e Klines në bashkepunim me OJQ Developing Together ka mbajtur një tubim me qytetare të Klines

11.09.2018

Me date 30 Gusht 2018 Komuna e Klines në bashkepunim me OJQ Developing Together ka mbajtur një tubim me qytetare të Klines me temen e banimit social në kuader të projektit “Banimi për të gjithe”. Të pranishem kanë qene rreth 30 qytetare por edhe përfaqesues te Komunes së Klines perfshi edhe kryetarin e Klines.më shumë

Me datë 31 Gusht 2018 Komuna e Drenasit në bashkëpunim me OJQ Developing Together ka mbajtur një tubim me qytetarë të Drenasit

11.09.2018

Me datë 31 Gusht 2018 Komuna e Drenasit në bashkëpunim me OJQ Developing Together ka mbajtur një tubim me qytetarë të Drenasit me temën e banimit social në kuadër të projektit “Banimi për të gjithë”. Të pranishëm kanë qenë rreth 40 qytetarë por edhe përfaqësues të Komunës së Drenasit përfshi edhe kryetarin e Drenasit.më shumë

Developing Together Bashkëpunon me Komunën e Vushtrrisë në fushën e Banimit Social

29.08.2018

Developing Together Bashkëpunon me Komunën e Vushtrrisë në fushën e Banimit Socialmë shumë

Baza e te Dhenave ,per Banim Social

29.12.2017

Developing Together së bashku me Ministrinë e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH) kanë realizuar Bazën e të Dhënave për Banim Social. Tash të gjitha komunat e Kosovës kanë mundësi që të i regjistrojnë përfituesit për Banim Social. Softueri e bën poentimin automatik të aplikuesve ku MMPH do të ketë qasje të përhershme. E falënderojmë Bashkimin Evropian për financimin e këtij projekti. E falënderojmë kompaninë Cacttus për realizimin teknik të këtij softueri.më shumë

Developing Together ka ndihmuar shtatë komuna në përpilimin e programeve Trevjeçare për Banim si pjesë e projektit të BE’së “Banimi, e drejtë themelore njerëzore.

09.10.2017

Developing Together ka ndihmuar shtatë komuna në përpilimin e programeve Trevjeçare për Banim si pjesë e projektit të BE’së “Banimi, e drejtë themelore njerëzore. Komunat janë: Prishtina, Peja, Gjilani, Deçani, Novobrda, Fushë Kosova dhe Ranillugu. Këto komuna tash janë më të gatshme që të ndihmojnë familjet të cilat kanë nevojë për Banim Social.më shumë

previous

1-5 Nga 16

next