Developing Together ka ndihmuar shtatë komuna në përpilimin e programeve Trevjeçare për Banim si pjesë e projektit të BE’së “Banimi, e drejtë themelore njerëzore.

Developing Together ka ndihmuar shtatë komuna në përpilimin e programeve Trevjeçare për Banim si pjesë e projektit të BE’së “Banimi, e drejtë themelore njerëzore. Komunat janë: Prishtina, Peja, Gjilani, Deçani, Novobrda, Fushë Kosova dhe Ranillugu. Këto komuna tash janë më të gatshme që të ndihmojnë familjet të cilat kanë nevojë për Banim Social.
Prapa